Rólunk

Cégünkről

A SALACASA KFT főbb profilja mezőgazdasági és ipari épületek tervezése. Mindemellett foglalkozunk középületek és családi házak tervezésével is. Általában generáltervezéssel bíznak meg bennünket, de külön építészeti vagy ötlettervek készítését is vállaljuk pályázatokhoz vagy egyszerű tervek esetében.

Cégünk profilját folyamatosan próbáljuk bővíteni és aktualizálni az adott piaci folyamatoknak megfelelően. Sikerességünket mi sem indokolja jobban, minthogy a kezdetektől állandó növekedést tudunk felmutatni, megrendeléseink száma ütemesen gyarapszik. Munkánk során igyekszünk a hatékonyabb működésre és ügyelünk arra, hogy amit elkezdünk azt be is fejezzük. Törekszünk, hogy munkánkat a költséghatékony kivitelezhetőség és a megfelelő esztétikai élmény jellemezze.

Csapatunk

„Az építészet kővé vált zene”  

Irodánk/székhelyünk Gyulán található. Cégünkben az aktív dolgozók létszáma 4 fő. Mellette szakági tervezőkkel valósítjuk meg a generáltervezéseket, így egy állandó összeszokott tervezői gárda segíti a gyors megvalósítást. Az itt dolgozó szakemberek és kollégák évtizedes munkatapasztalatokkal rendelkeznek. Szakmai tudásunknak köszönhetően sok esetben már az első megbeszélések alatt kialakul a beruházókkal, megrendelőkkel a megfelelő koncepció, ezáltal rövidítve le az előkészítési, tervezési, kivitelezési folyamatokat.

kapcsolat

Árajánlatkérés, tanácsadás

info@salacasa.hu
5700 Gyula, Október 23.tér 10.
+36 70 500-7205

Adatvédelmi szabályzat

Cookie szabályzat